Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

ABZ Vrijgevestigd Praktijk

Wie ben ik

De behandelde persoon, die hulp nodig heeft, zie ik als het belangrijkste binnen mijn Praktijk.


Toch kan ik mij heel goed voorstellen dat u wilt weten wie de persoon achter de hulpverlener is en door wie u behandeld wordt. Immers, dat zou ik zelf ook willen weten!


Ik ben Angelique Parbhoe, 39 jaar & moeder van een dochter van 10 jaar oud. Ik heb de hbo studie Social Work in Amsterdam gevolgd. De studie Social Work is een brede studie met verschillende richtingen. Als Social worker ben ik een breed opgeleide generalist.


Mijn interesse ging altijd uit naar het begrijpen, het functioneren van het menselijk gedrag, het vergroten en bevorderen van competenties en de handelingsbekwaamheid van hulpzoekenden, vandaar deze studie. Naast mijn praktijk wil ik mij verder specialiseren als psychologe met specialisatie GZ-psychologie/ Psychotherapie (wetenschappelijk van aard) en zal vervolgens een aanvullende studie Orthopedagogie volgen en uiteraard bezig blijven met het volgen van cursussen en trainingen, zodat mijn professioneel handelen accuraat blijft.


Ik heb een loopbaan van 19 jaar binnen de jeugd, volwassen en ouder hulpverlening. Ik ben multi-methodisch werkzaam geweest binnen zowel de gedwongen als vrijwillige hulpverlening. In mijn loopbaan heb ik deelgenomen aan diverse trainingen, cursussen die allen te maken hadden met het vergroten van je professioneel handelen en vakbekwaamheid als hulpverlener.


Het is dan ook mijn ambitie en passie om mijn ervaringen en kennis/ inzichten voor een zo goed mogelijk doel te besteden en dat is het ondersteunen, begeleiden/ behandelen van hulpzoekenden in de samenleving. Ik wil het beste bij de mens naar boven halen en dus ook bij U!