Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

ABZ Vrijgevestigd Praktijk

Informatie aan verwijzers

In uw werk komt u ouders en kinderen tegen die extra steun en aandacht nodig hebben.

De problemen waar ouders en kinderen mee te maken hebben gaan vaak gepaard met achterliggende oorzaken zoals; ingrijpende gebeurtenissen, gedragsproblemen en sociaal emotionele problemen, opvoedingsproblemen, faalangst, concentratieproblemen, problemen op het gebied van school en werk ...en hebben een extra steun in de rug nodig, dus iemand die hen helpt om het leven weer in balans te krijgen om zo de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van hun leven weer te krijgen.

Motto

Schrijf nooit iemand af. Er is altijd de hoopvolle mogelijkheid dat welk mens dan ook bereikt kan worden en dat die één van de grootste en mooiste menselijke ervaringen kan krijgen; zichzelf te leren kennen en zichzelf te vinden.

Als verwijzer is het u niet onbekend dat er vaak wachtlijsten bestaan om deze ouders en kinderen door te verwijzen. De praktijk hanteert daarom korte wachttijden. De praktijk is toegankelijk voor inwoners van Amsterdam en Omstreken. Men kan hier terecht voor een ruim aanbod van (in de meeste gevallen) verzekerde, op maat gesneden, eigentijdse hulp en therapie in een prettige kleinschalige omgeving. 

Bij een doorverwijzing zal ik u schriftelijk over het begin van de therapie en afronding informeren. U kunt ook rechtstreeks via de website het aanmeldingsformulier invullen of telefonisch contact opnemen.