Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

ABZ Vrijgevestigd Praktijk

Tarieven & Vergoedingen

Het eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. Na akkoord gaat het tarief in.

  • Ambulant (In uw eigen omgeving)     Per uur € 75 excl. 19% btw
  • Op locatie                                            Per uur € 65 excl. 19% btw
  • Consult 30 minuten                             Half uur € 35 excl. 19% btw

* Afspraken die niet tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) zijn afgezegd worden voor het volle tarief in

rekening gebracht.

Telefonisch & e-mail consulten hanteren hetzelfde tarief als individuele consulten op locatie. Een consult van een half uur bedraagt 35 excl. 19% btw.

De behandelingen worden voor een groot deel vergoed door zorgverzekeraars, doordat ik aangesloten ben bij verschillende beroepsgroepen. 

Voor vergoedingen wordt vaak door uw zorgverzekeraar een AGB-code gevraagd (die vermeld staat op de factuur) en daarnaast is het belangrijk dat U:

  • Uw verzekeringspolis raadpleegt en/of bel uw zorgverzekeraar om navraag te doen of U voor een vergoeding in aanmerking komt.
  • Komt u niet in aanmerking voor een vergoeding? Dan kunt u € 20 excl. 19% btw. korting krijgen op het uurtarief! Hiervoor dient U een formulier in te vullen bij aanvang van de hulpverlening.

Uiteraard zijn er andere mogelijkheden om de behandelingen te vergoeden, bijvoorbeeld via een PGB, uw werkgever of instantie waar u door aangemeld bent.


De gemiddelde tijdsduur van een sessie is 1 tot 1,5 uur per week. Hierover zal samen met u afspraken over gemaakt worden. Het aantal sessies is volgens afspraak, maar gemiddeld zijn er 8 tot 10 sessies nodig om resultaat te bereiken. Het kan echter zijn dat er meer sessies nodig zijn of minder sessies (kortdurend of langdurend). Afhankelijk van uw situatie wordt dit samen met u besproken.

Bedrijven

Voor bedrijven gelden andere tarieven. De duur en kosten van het behandel traject zijn sterk afhankelijk van de vraag waarmee de cliënt zich meldt. Er kan vooraf een offerte opgesteld worden. Kosten ter preventie van ziekteverzuim kunnen gedekt zijn door uw arbodienst. Kijk uw verzekeringspolis hierop na.